+34 93 560 80 08

Transport a temperatura controlada
Gràfica de temperatures
UN NOU INICI

A partir de 1987 adaptem la nostra flota i instal·lacions a les noves normatives que establien el transport en frigorífics per a múltiples productes d’alimentació i ampliem els nostres serveis i el nostre radi d’actuació com a especialistes, centrats en la logística de productes d’alimentació ia temperatura controlada, amb especial dedicació a la logística de grupatges a temperatura positiva (+ 5ºC).

Expedim diàriament a qualsevol punt gràcies al disseny i la gestió d’un circuit logístic que garanteix un transport refrigerat amb una qualitat i un cost òptims.

DE PRINCIPI A FÍ

Des de la nostra plataforma gestionem transports refrigerats a nivell nacional i internacional, rutes de distribució regionals a temperatura controlada, grupatges, consolidació de càrregues i serveis de logística.

Els nostres vehicles i instal·lacions compleixen amb la normativa vigent, estant condicionats per un escrupolós respecte de la cadena de fred, i l’adequat manteniment de les condicions de transport frigorífic i emmagatzematge, incloent el seguiment i el monitoratge constant de les temperatures de cada camió frigorífic via GPS.