+34 93 560 80 08

Cross-docking
SERVEIS ADICIONALS

Col·laborem en el desenvolupament de solucions específiques o puntuals que requereixen un alt grau d’especialització i una dedicació diferents als tràfics més habituals, però que han de formar part del catàleg de solucions per a la cadena de subministrament i als que prestem tota la nostra atenció.

Serveis exprés porta a porta. Lliurament en plataformes logístiques. Fires comercials i esdeveniments. Rutes periòdiques multi temperatura per a establiments de restauració. Posada a disposició de vehicles frigorífics com back-up de les seves instal·lacions. Descàrregues ocasionals i operacions de transvasament de càrregues.

Una avançada plataforma tecnològica ens facilita el seguiment en temps real de tota la informació de cada expedició. Disponibilitat 24/7 de la documentació digitalitzada, emissió de rapports de situació, enviament automatitzat de conformes de lliurament, recepció massiva d’entrades i integració amb els codis propis de cada client per a millor identificació de les expedicions i facilitar la tasca de seguiment.

Camió Trasmarquès
Fulla de Ruta Escandinavia